Despre noi

ProActiv IT a fost creata ca urmare a unei cereri crescute de solutii inteligente de business care sa ajute cu adevarat la marirea productivitatii si eficientei, in cadrul companiei, prin intermediul serviciilor IT si din dorinta de a oferi servicii informatice de calitate intr-un mediu de afaceri dinamic, cum este cel din Romania.
Daca pana acum departamentul IT era doar o componenta care ajuta la buna desfasurare a activitatii companiei, astazi el poate reprezenta mult mai mult de atat, Poate fi cheia care sa ajute compania sa se dezvolte si sa-si eficientizeze procesele din interior, atat la nivel de productie, la nivel de functionalitate, cat si la nivel de crestere a productivitatii angajatilor si, nu in ultimul rand, la nivel de securizare al informatiei.
De aceea ProActiv IT adauga valoare ultimelor inovatii in domeniu prin profesionalimul si experienta echipei sale in dezvoltarea de proiecte viabile pentru partenerii sai. Rolul profesionistilor ProActiv IT este de a oferi expertiza, consiliere, selectionare, implementare de solutii personalizate si mentinerea unui cadru informational la un nivel inalt de functionalitate, accesibilitate si performanta.

Ce servicii oferim


Luati legatura cu noi

solicitand o evaluare profesionista pentru optimizarea si
eficientizarea activitatii in companie cat si pentru a intelege
riscurile la care sunteti expus astazi!
Contact

Adresa noastra